dijous, 6 de setembre del 2012

PB Massanassa: celebració XIXé aniversari. 29 de setembre


Benvolguts penyistes:

Vos emplaçem a l´acte de celebració, amb motiu del 19è aniversari de la Penya, que tindrà lloc el dissabte 29 de setembre de 2012 a La Terreta, amb el següent programa:
- 15:30 H. DINAR CELEBRACIÓ ANIVERSARI: "ALL I PEBRE" per als assistents al preu de 8,00EUR per als penyistes i de 10,00EUR per als no penyistes. Inclou ensalada, beguda, pà i café o carajillo. 
IMPORTANT: Heu de confirmar la vostra assistència al dinar abans del dimecres 26 de setembre, per mail, telèfon, facebook o apuntant-se en la Penya els dies de partit.
- 17:30 H. 1ª EDICIÓ DEL CONCURS "SOC 100% BARÇA" ORGANITZAT PER LA PBMASSANASSA : Es un concurs de preguntes sobre el Barça i els premis per el/la guanyador/a seràn: una moneda oficial, certificada pel FCB, de la temporada 1997-98 en la que es va aconseguir lliga i Copa, una consumició a càrrec de la penya (refresc o cubata) i un banderi xicotet del Barça. La
participació es gratuita. 
- FÚTBOL: SEVILLA FC - FC BARCELONA: Finalment veurem el partit de lliga entre el Sevilla i el Barça corresponent a la jornada 6. (Hora del partit pendent de confirmar).
També es repartirà, entre els assistents a l´acte, material divers promocional del FC Barcelona (bolis, pins, posters, banderins...). 
No t´ho pots perdre. Salut  i  FORÇA BARÇA!!

PENYA BARCELONISTA MASSANASSA.
LA JUNTA DIRECTIVA. Tel: 646956720.
CORREU ELECTRONIC: marcalo40@telefonica.net
SEU SOCIAL: Carrer València, 46  (LA TERRETA)    C.P. 46470 Massanassa
(València).
FACEBOOK PBMASSANASSA: http://www.facebook.com/penyabarcelonistamassanassa