dilluns, 19 de març de 2012

IX APLEC DE PENYES BARCELONISTES DE VALENCIA I LA MARINA ALTA

ORGANITZEN: Penya Barcelonista de Pedreguer i Penya Barcelonista D’Ondara
DATA.: Divendres 13 d’abril
DISTÀNCIA ENTRE LES DUES LOCALITATS: 5 km.
Ja tenim aquí el IX Aplec de Penyes, i això és el que tenim preparat per passar una gran revetlla de Barcelonisme, esperem comptar amb representants de totes les penyes!
-19:30 h. Recepció a les Penyes en la seu de la Penya de Pedreguer, Avda. Jaume I, 74
(tindrem preparat un aperitiu per a tots)
-20:30 h. Cercavila fins a l’Ajuntament de Pedreguer amb la colla de dolçainers acompanyant les últimes copes conquerides pel nostre equip.
-20:45 h. Ajuntament de Pedreguer (parlament de les autoritats, representants del FCBarcelona, Delegat del Consell Consultiu i Presidents de les Penyes organitzadores)
-21:45 h. Recepció a les Penyes a la seu de la Penya D’Ondara, Carrer Segaria S/N,
tindrem PÀRKING preparat per a tots els que vingueu, al carrer Nacions Sense Estat, molt a prop de la seu de la Penya D’Ondara i del lloc del sopar.
-22:30 h. Sopar de Celebració, Edifici del Prado (Ondara), Avda. General Bosch.
Gaudirem d’una pantalla gegant durant el sopar amb imatges de les nostres penyes i del Barça, també tindrem un grup d’animació infantil per als penyistes mes joves.
Tenim confirmada la presència d'alguns directius del nostre club així com també d'alguns exjugadors, comptarem amb un personatge molt estimat de tots el Culers, Joan Casal, més conegut com l'Avi del Barça. Y com no! El Club ens ha promès que també tindrem algunes de les copes conquerides darrerament pel nostre equip.
A més hi haurà regals per a tots, gentilesa de l'SPORT, diari oficial de l’Aplec i samarretes signades pels jugadors del primer equip per sortejar entre els assistents
El preu del sopar serà de 25 € per els majors i 10 € per el xiquets, i la data límit per reservar: 8 d'Abril, fent l'ingrés total de l'import al compte bancari (CAM-2090-0025-15-0200013482), no oblidis posar en l'ingrés a quina penya pertanys.
Al finalitzar el sopar, discomòbil fins que el cos aguante i l'actuació del Doctor Vila, com ja va sent costum.
Aquí teniu informacio de l´hotel, per si algú es vol quedar a dormir, es diu HOTEL RAMIS, TFN.965766313, la pàgina web és www.hotelramis.com i els E-Mails de contacte: info@hotelramis.com i reservas@hotelramis.com
NO POTS FALTAR, SENSE TU AQUEST ESDEVENIMENT NO TÉ CAP FONAMENT, APUNTA'T I PASSA UN GRAN DIA DE BARCELONISME

VISCA EL BARÇA