dimecres, 2 de novembre del 2011

VII Aplec de Penyes a l'Eliana

Benvolguts amics, és un plaer presentar-vos el cartell de l’Aplec de Penyes Barcelonistes de València i la Marina Alta que celebrarem el 5 de Novembre a L'Eliana.
És una diada plena d’actes pensada, sobretot, perque pogueu venir amb les vostres famílies, doncs a banda dels regals i activitats per a xiquets, hi hauran xaranga i la penya del Coet que farà les delícies dels menuts de les nostres penyes.
A continuació us detallem els actes que tenim previstos:
A les 10.00 del matí rebrem als penyistes al poliesportiu municipal, acompanyats pel regidor de cultura, la regidora d'esport i el regidor de festes.
A les 10.30 s'inicien les activitats infantils, que consten de: Tallers de pintura per als més menuts, taller de globoflèxia, castell inflable, joc inflable de porteria, futbolí humà inflable, jocs infantils de 2 a 5 anys i de 5 a 10 anys patrocinat per Juegos Falomir i altres activitats amb les nostres monitores per a infants.Disposem d'un equip de música. Obsequiarem amb un present a cada xiquet. Comptarem amb elles fins després de l'hora de dinar.
Just al costat dels jocs infantils comptarem
A les 11.00 l'escola de Volley de L'Eliana farà una demostració de Volley-Platja just al costat dels jocs infantils, convidant a jugar als xiquets i joves que vulguin sumar-se.
A les 12.00 està prevista la xerrada-col.loqui sobre el mon penyístic i els grans desplaçaments de les finals europees des de Basilea fins avui. Comptarem amb imatges inèdites cedides per Pere Puntí, cap de fotografia del Mundo Deportivo. Aquest acte es celebrarà
A les 13.00 es disputarà un mini-torneig de Futbol 7 entre els penyistes que vulguen jugar.
A les 13.30 hores s'iniciarà la confecció de la paella gegant per a 400 assistents
A les 14.30 hores iniciarem el dinar al Trinquet Municipal de L'Eliana (dins el Poliesportiu Municipal), amb un menú de 2 plats d'entrants, més una amanida, un plat de paella, postre i beguda per 15€. Tenim un menú infantil pels xiquets a 6€.
Hem volgut fer un dinar a preu popular, adeqüat a les economies d’avui dia, on molta gent fa un esforç en el seu dia a dia. Hem pensat en les famílies que ens acompanyaran en tan assenyalat dia, i per elles hem ajustat tant el preu de 15 € i 6 € per als menuts!
Després de dinar, el nostre alcalde, Josep Maria Ángel Batalla, que com us comentava es el nº 2 del Partit Socialista Valencià, ex-secretari d'estat d'Interior i actual senador, a banda de cap de política municipal del partit, oferirà un parlament de benvinguda als assistents i obsequiarà als presidents de penya i membres del FCB amb un present del nostre poble.
Cap a les 16.45h farem una rifa amb 2 samarretes signades per Leo Messi i Andrés Iniesta.
També farem un homenatge al que ha sigut president de la penya tots aquests anys, i que deixà el càrrec fa poc.
A les 17.00, arribarà al Trinquet la XARANGA de L'Eliana, que ens durà en cercavila pels carrers del poble fins la Plaça Major (Plaça del País Valencià), on serem rebuts per la Penya del Coet, i seguirem el passacarrer amb foc i fum típic valencià, i acompanyats per la Xaranga.
Cap a les 17.45 h arribarem a la Casa de la Joventut (La KQ), c/ General Pastor 32,
a les 18.00h CONCERT GRATUÏT del grup de rock CLAN DESTINO a la KQ.
A les 20.00h, focs artificials i cloenda de l'acte.
No obstant, depenent d l'horari del partit Athletic Club-FCB, canviariem el horari del concert. Si el partit es juga dissabte a les 20.00h, posarem una pantalla gegant a la Pl. Europa de L'Eliana per seguir junts el partit, i posteriorment farem un sopar popular a 7 € que ja tenim mig previst.
Si el partit es juga a les 22.00h, aniríem a la Plaça Europa després del Concert. Si el partit es juga en diumenge (fet força probable) acabaríem els actes després del castell de focs.

pd: com veig que les imatges pesen prou, t'envie ara el cartell de L'Aplec, i en un segon correu el del concert.
Desitjant que els actes previstos siguin del vostre agrat, i esperant veure-us a totes i atots el proper dissabte 5 a L’Eliana, rebeu una forta abraçada del vostre amic

Carles de Borja i Ruiz
President de la Penya Barcelonista de L'Eliana

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Agrupació Penyes ha dit...

Demanem sempre que signeu amb un nom els vostres comentaris