dimecres, 14 de setembre del 2011

Convocatòria Assemblea General Agrupació General de Penyes de les Comarques de València i Marina Alta

Benvolguts companys/benvolgudes companyes:
Tal com vam acordar, la PB Vallbarça serà l’encarregada d’organitzar l’Assemblea General d’inici de temporada. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 24 de setembre a les 11’00 h a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna. És per la qual cosa que quedeu tots convocats.
Ordre del dia:
1. Benvinguda de part de les autoritats locals
2. Aprovació acta anterior
3. Resum participació futbol- 7
4. Presentacions Aplecs de Penyes
5. Presentació publicitària.
6. Informe del Delegat
7. Torn obert de paraula.
La PB Vallbarça comença aquell mateix dia les celebracions del seu 10é aniversari, és per la qual cosa que us convida a esmorzar a les 9’15 h. del matí als representants de les penyes al Bar Tavernes, seu per veure els partits. Després d'esmorzar s'ensenyarà la nova seu social de la Penya, per dirigir-se cap a la Casa de la Cultura i començar l'Assemblea.
En finalitzar l’assemblea (13’30 h. aprox) tindrà lloc el dinar que dóna inici a les celebracions de l’aniversari de la Penya Vallbarça al qual espero us quedeu ja que hem demanat la presència d’algunes de les copes i algun representant del FC Barcelona. El dinar es realitzarà a "Menjars Ca Saoret" a Tavernes de la Valldigna. El preu del menú és de 20€, i l'últim dia d¡a per fer la reserva serà el dimarts 20 de setembre. Podeu veure la carta del menú ací.
La reserva per al dinar i informacions dels llocs feu-la a: Ruben "Pinotxo": 676856468
Salutacions cordials
Salva Torres i Domènech
Delegat Consell Consultiu FC Barcelona
Zona 20: València i Marina Alta