dijous, 7 de juliol del 2011

VIATGES ORGANITZATS PER LES NOSTRES PENYES A LA SUPERCOPA DE MÒNACO.

Benvolguts penyistes, amb motiu de la final de la Supercopa d’Europa les nostres penyes hem organitzat tres viatges a Mònaco amb preus diferents que podran cobrir les vostres expectatives. En cap cas es tracta d’una competència entre les nostres penyes sinó una col·laboració acordada en Assemblea on tots els que vulgueu anar pugueu escollir la que més us interessa.
Cal dir que aquests autocars poden fer parades al llarg de totes les demarcacions penyístiques des de Marina Alta fins a Girona o Perpinyà.
1a opció: organitza PB Rahal de Real
La Penya Blaugrana Rahal comunica que ha organitzat un autobús per a la Supercopa d’Europa 2011.
Un viatge anticrisis, el més econòmic que hem trobat i al mateix temps senzill.
- Eixida des de Gandia (per a la gent del sud) el dijous 25 després de sopar, a les 22:30. Lloc exacte per decidir.
- Parada a Torrent (Parc Comercial El Toll i L’Alberca) a les 23:15. Molt bon lloc per fer la parada ja que només costa 1 minut reincorporar-se a l’autovia, a més hi ha un gran pàrking i podeu acudir abans per a sopar (Wok, McDonald’s o Restaurant La Figuera).
- Destí Mònaco. Arribada passant el migdia (15:00/16:00).
Una volta a Mònaco temps lliure per fer turisme, compres i animar pels carrers.
- A les 20:45... FC Barcelona – FC Porto, amb l’ànim de tornar “altra vegada” amb la quarta.
- Finalitzat el partit, temps per a sopar o simplement refrescar-se a la ciutat.
- A les 0:30 tornada cap a casa, amb previsió d’aplegar a Torrent cap a les 17:30 i a Gandia cap a les 18:30 del dissabte.
PREU DEL VIATGE: 85€ (entrada no inclosa).
La intenció que tenim es d’anar amb 35-37 persones al bus per tal de fer el viatge més còmode amb places lliures per a descansar.
Per a reservar lloc heu de contactar amb Xavi ( 687836848 – pbrahal@live.com ) i se vos facilitarà un número de compte per a fer l’ingrés o transferència.
**********************
Per a tots aquells que no heu sigut agraciats al sorteig de socis o que a la vostra penya hi ha més gent disposta a viatjar que entrades disponibles heu de saber que al web de la UEFA encara es poden aconseguir entrades fins al 15 de Juliol:
https://ticketing.uefa.com/uefasupercup/default.aspx
2a opció: organitza PB la Safor
Sortida des de Gandia a les 22’30 després de sopar i des del lloc que ja informarem. En principi sortirem juntament amb els companys de Rahal.
Aturades en els llocs on se’ns requereixi per pujar companys penyistes d’altres zones.
Arribada a un hotel de Niça o voltants cap a migdia, prendrem possessió de l’hotel, descansarem una mica i sortirem a Mònaco per fer un tomb per les zones més representatives del Principat i assistirem al partit.
En acabar el partit soparem per Mònaco i a una hora acordada per tots els viatgers tornarem cap a l’hotel a dormir.
L’endemà, dia 27 d’agost, sortida de l’hotel cap a la nostra terra i si pot ser amb una copa de més!!!
Inscripcions Salva Torres 607 44 15 25
Preu del viatge: 120-140 euros (falta determinar l’hotel).
L’autocar anirà a un màxim de 35 persones per poder moure’ns bé i les condicions del viatge seran les mateixes de Wembley: positivitat, bon rotllo, i begudes i menjar al maleter per muntar la nostra pròpia festa en cada parada que fem.
3a opció: organitza PB l’Eliana- Grup Fidel
Aquesta és l’opció més futbolera, rockambolesca i per als molt “cafeters”.
Amb eixida dijous 25 des de València, hora a confirmar, es viatjarà a Mònaco on assistireu al partit de la final i nit d’hotel.
Dissabte 26 assistència al partit de la lliga francesa Niça- Brest i nit d’hotel.
Diumenge 27 d’agost assistència a un partit de la lliga italiana a Génova ( O el Génova o la Sampdoria, calendari per determinar) i nit d’hotel.
Dilluns 28 d’agost de tornada cap a casa assistència al partit de la lliga espanyola Barça Vilarreal. En acabar el partit cap a casa.
El preu, a falta de confirmar hotels i entrades serà entre 200 i 270 euros. L’organització es responsabilitza de les entrades excepte les de la final de la Supercopa, les quals hauria d’aconseguir la persona inscrita.
Contacte: Carles 600 500 185.

Qualsevol altre viatge que us ofereixin no s’ha comunicat a l’Assemblea per la qual cosa l’Agrupació no es fa responsable.
Una abraçada i un bon estiu a tots!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Agrupació Penyes ha dit...

com sempre diguem: signeu amb un nom, si no els missatge serà esborrat. A més a més teniu telèfons de contacte i mails per informar-vos de cada viatge.