dimarts, 12 d’abril del 2011

El club no atén les peticions de 4 penyes de cara al R. Madrid- Barça de Lliga

Les nostres penyes estan rebent un tracte que no es mereixen per part del nostre Club. Ara han estat quatre penyes les afectades pel repartiment d'entrades per al partit de Lliga entre el R. Madrid i el FC Barcelona del proper dissabte 16 d'abril. Les Penyes Barcelonistes de la Xara, Alginet, la Safor i Llíria van fer la sol·licitut per les entrades d'aquest partit dins del termini marcat pel departament de Penyes via mail, i després confirmant-ho alguna d'elles a través del telèfon. I ara quan es realitza el repartiment d'entrades per part del club a totes les penyes, els diuen que no havien rebut cap sol·licitut via mail i no els adjudiquen cap.
El més interessant de tot és que finalment han donat 2 entrades per totes les penyes de la nostra zona perquè es repartisquen com vulguem, mentre que a la zona de Madrid s'han adjudicat 30 entrades. Els penyistes que estan esperant per saber si podran anar o no a Madrid no es mereixen això, i les penyes que truquen per telèfon gastant-se els diners en trucades a números 902 i no reben cap confirmació ni comunicació oficial, els despatxen prometent-los que els trucaran per donar-los més informació; però sabeu quina és la trucada i comunicació que reben??? CAP!.
Què està passant?: Hi ha algun interés d'anar en contra de les penyes de la nostra zona?, és l'ineficacia del nou departament de Penyes? o Són coincidències i sempre en contra de les Penyes de València i Marina Alta?

2 comentaris:

PEPPRESIDENT ha dit...

El inconvenient de l´e-mail es eixe, mai saps amb seguretat si l´han rebut i per contra el fax si et dona un justificant de la recepció. De totes maneres, suposse que les entrades s´han conseguit, o NO.
Penyes crec que está fallant ultimament, será que hi son inexperts i jovens.
Bessets

Xavi PBRahal ha dit...

Nosaltres vàrem cridar per telèfon el divendres 8 d'abril i la resposta va ser que per a penyes estaven esgotades. Passàrem al pla B i les demanàrem com a socis però la resposta va ser la mateixa.
No se quin era el termini per demanar-les... però es la primera volta que em diuen esgotades per a penyes quan de normal hi ha un repartiment.