dijous, 10 de març del 2011

L'Aplec a finals de temporada

Informació que ens fa arribar el nostre Delegat del Consell Consultiu, Salva Torres:
"Companys, malauradament i degut a força major com a conseqüència d'una malaltia tractada a llarg temps del president de la PB Camp de Morvedre, l'Aplec de les Comarques de València i Marina Alta previst per al cap de setmana del 2 d'abril, queda ajornat per a finals de temporada. En breu us informarem sobre el lloc i les dates.
Des de la PB Camp de Morvedre es lamenten per aquestes difícils circumstàncies i és en aquest moment que tindran tot el notre suport, tant personal, com de la directiva de l'Agrupació, com, n'estic totalment segur, de la totalitat de les nostres penyes."

3 comentaris:

Penya Vallbarça ha dit...

Des de la Penya Vallbarça li desitgem una ràpida recuperació al President de la PB Camp de Morvedre, i esperem veure'ns aviat en l'acte de l'Aplec.

Cristian Puig
President PB de la Valldigna

PEPPRESIDENT ha dit...

Des-de la Penya d´Almussafes també desitgem uns prompta recuperació a Enric Oliver, President de la PB Camp de Morvedre i que es puga realitzar, encara que siga més tard l´Aplec.

PEP FOLCH
President de la PB ALMUSSAFES

benicasin49 ha dit...

emili diu, des-de la Penya d'Albalat tanbé desitgem una promta recuperació a Enric Oliver,i per celebralo que es puga realitzar encara que siga més tard L'Aplec