divendres, 18 de març del 2011

Escrit del nostre Delegat: Desagravi amb València

Escrit del nostre Delegat dirigit a Cardoner, Vilanova i al síndic del penyista:
"Companys directius del FC Barcelona:
Em dirigeixo a vosaltres per manifestar-vos la meva profunda decepció en el tractament que se li ha donat a València i la manca de transparència en negar-me el llistat d'assignacions d'entrades de totes les zones penyístiques.
El posar com a criteri principal el nombre de penyistes per penya és una decisió no comprovable i poc fiable ja que en aquests moments i mentre no hi hagi un cens del club (carnet del penyista) aquesta premisa és com començar una casa amb fonaments de fang. No obstant, el fet de ser la zona amfitriona no es considera com a criteri (i aquest sí que és un criteri fort i amb fonaments per afavorir una mica les penyes que organitzaran diferents activitats per fer més gran el barcelonisme), la qual cosa portaria a les penyes de València a rebre 3 entrades per penya (com altres zones afavorides) amb un total de 165 entrades que repartiriem amb un minim de dos entrades per penya i premiant, tal com indica la nostra valoració, a les penyes més actives, amb més entrades.
Ara mateix és una ofensa el que se'ns ofereixi 2 entrades per penya (110 entrades de 55 peticions) i a més se'ns digui que hem d'assignar un mínim de 2 i un màxim de 4. Directament se'ns pot dir dues entrades per penya i llençar per terra tot un projecte de valoració que venim fent servir des de fa tres anys i que garanteix la manca de conflictes i afavoreix la transparència.
En aquest moment si fem la divisió entre el nombre total d'entrades i nombre total de peticions, cada penya li correspondrien 2'8 entrades, ampliant a 3 la zona de València per ser zona amfitriona, tindríem la recompensa que creiem justa. I més després d'observar que a altres zones properes si que els han donat aquest reconeixement. Quina explicació puc imaginar? Si començo a fer memòria em ve a la ment unes paraules del senyor Rosell en el darrer plenari refrint-se que alguns Delegats rebrien molts regals dels Reis Mags i altres carbó. Assumeixo el carbó com a un dels quatre Delegats que mai han estat invitats a la llotja (ho comprenc i ho respecto ja que cada directiva és lliure de convidar als amics que desitgi), ara bé, no em podia imaginar mai que aquesta actitud anés a afectar a les penyes que represento, i vosaltres sabeu perfectament que aquesta representacio s'està duguent a terme amb transparència, unitat, honradesa i treball en equip. I és per aquí que, amb la responsabilitat que les penyes m'han confiat, defensaré el que en justícia els correspon, ara i durant els dos anys que em queden al càrrec.
Per tant us prego que reconsidereu aquest tracte atorgat a València i més quan, en entrevista amb Joan Camps, ell mateix em va reconèixer que el nombre de penyistes no era fiable i molt menys després del transvassament de les deu penyes de la Marina Alta entre el 2007 i el 2009 des d'Alacant a la nostra zona.
Espero que tot hagi estat un malentès i hi hagi la rectificació oportuna en favor de la transparència i de la justícia que ha d'imperar en el projecte segle XXI de penyes barcelonistes
A la vostra disposició
Salva Torres i Domènech
Delegat Consell Consultiu FC Barcelona. Zona Comarques de València i Marina Alta"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La Penya Barcelonista d'Albalat,mentre formi part de l'Agrupaciòn anima i recolza al nostre delegat Salva Torre,perquè prengui les mesures que crea oportunes en defensa de les seves Penyes.

Cristian (Penya Vallbarça) ha dit...

Des de la Valldigna, en nom meu i de la Penya Vallbarça reiterem el nostre suport en el nostre Delegat Salva Torres, ja que està prenent les mesures i realitzant els esforços oportuns pel bé de les nostre penyes.

Critian Puig
President Penya Vallbarça

carles ha dit...

En nom de la PB L'Eliana, recolze totes les gestions que duga a terme el nostre Delegat. Siga quin siga el resultat final de les negociacions, no tan sols no conec ningú millor per fer aquesta tasca feixuga i poc agraida, sino que desitgem tenir-lo al nostre costat molts anys!

Gràcies pels esforços, Salva!


Carles de Borja

President PB L'Eliana

Salva Torres ha dit...

Només puc que donar les gràcies a tots, no només als que col·laboreu en aquest web sinó aquels que m'heu fet arribar mails, sms's o m'heu telefonat demanant-me fermesa davant del que és la justícia, davant d'un abans i un després en aquest club, un fet que comença a Valencia com puga ser la valoració per punts consensuada per Assemblea i que volen posar a totes les penyes en un futur. Això no és feina del Delegat, amics, això és una gran medalla que ens hem de penjar TOTS!