dilluns, 17 de gener de 2011

XI Assemblea General de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta

Benvolguts penyístes:
Us recorde que divendres 21 de gener del 2011, es celebra la XI Assemblea General de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta, a la ciutat de La Pobla del Duc.
Cal esmentar que la Penya organitzadora i amfitriona és la Penya Barcelonista Pep Guardiola de la Pobla del Duc, d’acord amb l’aprovació per part de les Penyes assistents a la X Assemblea de Penyes celebrada a Xàbia.
Així doncs, us convoquem a les 20.00 h en primera convocatòria i 20.30 h en segona convocatòria, al Saló d'Actes de l’Ajuntament de La Pobla del Duc, situat a la Plaça de l’església 1.
L’ordre del dia serà el següent:
-Benvinguda de part del President Penya amfitriona i de les autoritats locals
-Benvinguda de part del President de l’Agrupació.
-Acceptació acta anterior.
-Presentació per part de les penyes dels equips futbol 7 de xiquets en el Trofeu Joan Gàmper.
-Aplec Penyes 2011. Presentació Aplec per part de la penya organitzadora.
-Informe del Delegat del CCP.
-Torn obert de paraula
Igualment, informar-vos que de la Penya de la Pobla del Duc ens rebran a partir de les 19.00 h al Bar Gomar, situat al carrer Metge Oscar Durich 13, per degustar un xicotet àpat.
Posteriorment, un cop finalitzada l'Assemblea, podrem gaudir d'un sopar de germanor d'entre els assistents, al preu popular de 20 €,
al Bar La Sènia, situat a la carretera Gandía-l'Ollería, a la gasolinera de l'eixida a Montaverner, i on celebrarem juntament amb els penyístes locals el X Aniversari de la Penya Barcelonista Pep Guardiola.
Per fer la reserva al sopar, caldrà telefonar al 675 649 814 - Dionis -
Per part meua, jo aniré sols a La Pobla i em quedaré al sopar, si algú vulgues que ens vegem a Ondara i anem junts, que es posi en contacte amb mi.
Espere poder saludar-vos a tots el divendres,
Miguel Gomis