dimarts, 23 de novembre del 2010

Dia de germanor i putxero a Xàbia

Des de la Penya Barcelonista de Xàbia, el seu President, José Savall ens comunica:
"A totes les penyes: el proper dia 8 de decembre, la Penya Barcelonista de Xàbia, organitza la III edició del "Dia de Germanor".
Enguany començarem el dia quedant tots i totes a les 8.30h del matí al local de la Penya, sirtuat al carrer Virgen de los Ángeles 32, i des d'allí i tots junts, ens desplaçarem amb cotxe a la zona de la "Granadella de Xàbia", per a on discurrirà l'excursió.
Cal informar-vos que aquells que estiguen interessats en participar, porten calçat i roba adequada i també l'esmorzar, ja que es pararà a repondre forces i a gaudir del paisatge.
Una vegada acabe l´excursió, al voltant de les 14.00h, acudirem tots a degustar de un deliciós putxero al local de la Penya.
El preu per comensal es de 5€ per als socis i 15€ per als no socis...en el preu entra el putxero, la beguda del dinar (cervesa, vi i refrescos) i el cafe.
Pera apuntar-se podeu cridar als telefons 656608125 (Fernando), 635963884 (Jose) i el termini es fins el dia de partit del F.C.Barcelona del cap de setmana del 5/6 de Decembre.
Força Barça!!!!!
Jose Savall. President PB Xàbia."