dilluns, 27 de setembre del 2010

David Ferrer soci d'honor a la PB de Xàbia


El proper dia 23 d´Octubre la Penya Barcelonista de Xàbia ha preparat un acte per a fer a David Ferrer soci d´honor de la nostra penya, ja que per la seua carrera i el seu barcelonisme se´l mereix, i creiem molt important donar tot el nostre suport.
L´acte serà en el Restaurant Carrasco de Xàbia a les 21.30h del día 23, el preu per persona es de 50€ pera els socis i de 60€ pera els no socis......dins del preu entra sopar "de luxe" i la barra lliure i estarà tot amenitzat amb la musica de Toni (El poblero). Per si algú vol portar als xiquets....hi ha un menú especial per a ells de 25€ per a els fills dels socis i 30€ per a els no socis. (Cal recordar que els socis de les Penyes de l´Agrupació tenen la consideració de socis pera la nostra Penya)
Per a mes informació o per apuntar- se podeu posar-se amb contacte amb la Penya de Xàbia, als telefons 656608125 (Fernando), 635963884 (Jose) o 615435117 (Mateo)

Esperem tot el suport posible per part de le Penyes Barcelonistes per a que este acte siga tot un èxit, ja que cal donar tot el nostre suport als deportistes que tenen el cor Blaugrana.....


Un abraç i Força Barça!!!!


Penya Barcelonista de Xàbia.