diumenge, 14 de març del 2010

Viatges al FCB-Athletic

Pb la Safor
Notificar que des de la Pb la Safor, Raul Garcia ens informa que donades les circumstàncies de la data del partit Barça- València (diumenge a les 19h) aquest viatge s'anul·la, ajornant tots els actes previstos per al Barça- Athletic de Bilbao del dissabte vespra de Pasqua.
Aquells que vulgueu anar al viatge el preu és de 70 euros on s'inclou entrada+viatge+dinar en buffet lliure+visita guiada a Montblanc.
L'eixida serà a les 7'00 des de l'estació d'autobusos de Gandia. Arribada a Montblanc, visita guiada per les muralles i altres llocs d'interès i dinar. En acabar el dinar eixirien cap a Barcelona a fi d'estar un parell d'hores o més abans del partit. A totes les penyes interessades preguem us poseu d'acord amb Raul 615 53 81 40, per tal d'acordar on pujarieu i si voleu fer el viatge sense l'entrada (cas que la vulgueu treure vosaltres).

Pb Almussafes
Es comunica als Penystes que s'està preparant un Viatge al CAMP NOU, per a vore el BARÇA. Partit BARÇA-ATLETIC DE BILBAO
Data.- 3 ó 4 d´Abril de 2009
Hora d'eixida.- S'anunciarà posteriorment
Preu del viatge.- 80,00 Euros, per PENYISTE.
90,00 Euros, per als NO PENYSTES
( Entrades de General )
VINE A DISFRUTAR D'ESTE VIATGE, VINE A PASAR LA PASQUA AL NOU CAMP, PER A RECOLZAR EL BARÇA, NO ET PENEDIRÀS.
Els pagaments s'han de fer en l'oficina de BANESTO-ALMUSSAFES, indicant en el resguard les dades de la persona que fa l'ingrés per a la seua identificació i control.
Si algun Penyste té problemes per a desplaçar-se al Banc pot entregar la quantitat del viatge al President Pepe Folch, el qual farà efectiu l'ingrés.
La data màxima per a fer l'ingrés serà el dia 27 de Març de 2009.
Si voleu més informació contactar amb el President, Telf. 626314367, Fernando, Telf. 696120975 o Ramón, Telf. 679626460.