dimecres, 24 de febrer del 2010

Acte a Les Piles tot un èxit

El viatge que es va realitzar entre les Penyes de la Safor, les Penyes de la Marina Alta i la Pb de Lliria per anar a veure el partit del FCB-Racing va ser un total èxit. Es van realitzar un total de tres autocars per assistir al partit. A més a més, aquest viatge va servir per realitzar un acte d'agermanament a la localitat de Les Piles (Conca del Barcerà) amb la Penya blaugrana Aquest any si! A l'acte van assitir també membres de la directiva del FC Barcelona com el vicepresident i precandidat a la presidència del FCB Jaume Ferrer, el president del Barça Atlètic, així com també Enric Bosch.
El dinar va ser exquisit a base de carn i embutits típics de la zona, on es van donar obsequis a les penyes que van assistir. A l'acte de germanor també estaven presents les copes del triplet: Copa, Lliga i Champions, on tots els presents es van poder realitzar les fotos a més a més de poder-les contemplar. Jaume Ferrer també es va adherir amb la seva signatura a la campanya de "Televisió sense Fronteres".
Donem des d'ací les gràcies a totes les penyes de la zona de València assistents, igualment que a la Penya blaugrana Aquest any si! de Les Piles per tot un grandíssim dia de barcelonisme.
Teniu més fotos de l'acte i del viatge a la secció de "Fotos Penyes"