divendres, 29 de gener del 2010

PB RAHAL: Viatge al "Vicente Calderon" anul·lat

Es veia vindre des de fa unes setmanes i es que finalment el partit que enfrontarà al Atl. Madrid amb el nostre Barça ha sigut fixat per al diumenge 14 de febrer a les 21:00, i això significa que es impossible realitzar el viatge, degut a que l'hora de tornada a casa pot estar al voltant de les 5 de la matinada del dilluns i per a molts de nosaltres això no son hores d'aplegar a casa (sobre tot si hi ha que anar a treballar), per tant i que quede ben clar; VIATGE ANUL·LAT
Agrair a tots aquells que s'havíeu apuntat al viatge, i que éreu molts, el vostre compromís. Ja érem una trentena i això significa que si hagués sigut dissabte el partit, molt probablement haguérem omplit el bus.
Agrair també a la Peña Móstoles Blaugrana l'esforç fet per organitzar els actes a Madrid.
Pel que fa a la nostra penya, farem un viatge probablement cap a l'abril, després estarà la trobada de Gata i en juny el nostre aniversari.
Si teniu moltes ganes de veure a l'equip podeu anar amb els companys de la Safor al Barça-Getafe per molts pocs diners i dins de dos setmanes hi hauran varios autobusos per al Barça-Racing que també serà dissabte.
I si hi ha alguna penya que vol viatjar diumenge a aquest partit nosaltres lis facilitarem tot el que teníem tancat.
FORÇA BARÇA!!!
PENYA BLAUGRANA RAHAL