dimarts, 29 de setembre del 2009

VII Assemblea Penyes València i Marina Alta


El dissabte 26 de setembre a la Casa de la Cultura de la localitat alacantina d'Ondara va celebrar-se la VII Assemblea General de penyes de les Comarques de València i Marina Alta.
Enmig de la polèmica existent entre l'Agrupació General de Penyes que recolza el Delegat Salva Torres i de la Coordinadora de l'excandidat al Consell Consultiu Jerónimo Trapero, l'expectativa aixecada era, a priori, considerable.
L'Assemblea començà amb un emotiu minut de silenci en memòria del president de la PB la Costera, Ramon Benito i del Delegat del CCP Josep Maria Profitós, recentment morts.
Posteriorment, el president de la penya amfitriona, Miquel Gomis i les autoritats locals, van donar la benvinguda a les 28 penyes assistents.
Les primeres intervencions foren a càrrec d'Ivan Magraner (president de l'Agrupació), Antoni Gisbert (Coordinador General d'ACPV) i Antoni Àlvaro (president de la PB d'Alzira), els quals exposaren respectivament, l'actualitat de l'Agrupació i el viatge a Mònaco, el projecte TV sense fronteres que, des de la setmana passada compta entre els seus afiliats tant el FC Barcelona com a club, així com l'Agrupació de Veterans del FC Barcelona. Antoni Àlvaro per la seva part presentava el resum de la participació de la PB d'Alzira en el trofeu de futbol 7 del Gàmper, on la penya riberenca va quedar brillant guanyador.
L'Assemblea homenatjà als tres nens representants de l'equip assistents a l'acte i el president de l'Agrupació els va obsequiar amb un pòster signat del 1r equip del FC Barcelona.

La intervenció del Delegat, la relació de futurs viatges a Barcelona i l'aprovació per unanimitat de la PB de Gata com a seu del VI Aplec de penyes de les comarques de València i Marina Alta, va tancar un acte que va transcòrrer sense cap incidència.

El punt àlgid i polèmic aparegué en el torn obert de paraules quan, el president de la PB de Pedreguer, Paco Ballester, va llegir un MANIFEST de denúncia contra la Coordinadora de Jerònimo Trapero, demanant la seva immediata dissolució per no dividir a les penyes. Aquest manifest portava el recolzament de 41 penyes de la zona de les 54 penyes oficials de les que consta la zona 20.
A partir d'aquí algunes penyes van mostrar el seu malestar i indignació amb la directiva del FC Barcelona a la que acusaven de passivitat davant del problema.
Amb l'afirmació del Delegat de transmetre el manifest als mitjans de comunicació i a la directiva del club es va tancar l'Assemblea.
Llegir el Manifest