diumenge, 5 de maig del 2019

Acord entre la Fundació Casal Jaume I de la Safor Valldigna i la nostra Federació de Penyes

El passat dissabte 4 de maig va tenir lloc la inauguració del nou despatx de la Federació de Penyes Barcelonistes de Valencia i Marina Alta. Està situat a la ciutat de Gandia (capital de la comarca de la Safor) al carrer Dona Teresa 2, dintre de l'edifici de la Fundació Casal Jaume I de la Safor Gandia. Aquest despatx és la conseqüència de l'acord de col·laboració que han signat dita federació amb la Fundació Casal Jaume I de la Safor Gandia i amb Acció Cultural del País Valencià. A l'acte van assistir una nombrosa representació de penyes de la Federació, així com socis d'ACPV i membres del Patronat de la Fundació Casal Jaume I.
Mitjançant aquest acord les dues associacions podran ser partícips de totes les activitats organitzades pel conjunt i la Federació podrà utilitzar la major part de les sis plantes de les que està compost l'edifici (sala de conferències, sala d'exposicions, sala de juntes i despatx propi de la Federació). Josepa Costa i Múrcia representava la Fundació i a ACPV com a presidenta de la primera i membre destacat dels segons.
Per la banda barcelonista Salva Torres representava la Confederació Mundial de penyes en qualitat de vicepresident i a més signava el document com a president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de Valencia i Marina Alta, per molt que la representació de la Federació en els Parlaments recaigués en el seu vicepresident Miquel Gomis.Es va tallar una cinta que donava accés al despatx i posteriorment a l'entrada de l'edifici de la Fundació es va descobrir una placa que dóna fé de la nova seu de la Federació.