diumenge, 20 de gener del 2019

ENTRADES PER A LES COPES DE BÀSQUET A MADRID I DE FUTBOL SALA A VALÈNCIA

En les pròximes setmanes els nostres equips de futbol sala i de bàsquet disputaran la fase final de la copa a València i a Madrid respectivament. Des del pròxim dia 14 de febrer i fins al dia 17 se celebrarà a Madrid una nova edició de la Copa de Bàsquet. Enguany sembla que el nostre equip arriba en millors sensacions que altres anys i amb la idea de repetir el títol aconseguit l'any passat i aquest any a casa de l'etern rival. El sorteig serà demà dilluns i ja sabrem els nostres rivals però el que sí que sabem cert és que el partit de quarts el jugarem dijous. La semifinal seria dissabte i la final diumenge.
Per altra banda, el cap de setmana del 28 de febrer al 3 de març es disputarà a La Fonteta de Sant Lluís de València la fase final de la Copa de futbol sala amb el nostre equip líder a la Lliga i amb ganes de reconquerir una competició que no guanyem des de 2013. El partit de 1/4 serà contra el vigent campió, el Jaen, el divendres dia 1 de març. 
Ens agradaria molt poder comptar amb la presència de penyistes en aquestes dues cites i poder demostrar que veritablement som més que un club i que els penyistes saforencs també donem suport a totes les seccions del nostre estimat Barça. Per qualsevol petició d'entrada o d'informació podeu enviar un mail a pbsafor@gmail.com abans del dia 23 de gener ( dimecres pròxim) i us informarem.

Moltes gràcies i VISCA EL BARÇA!!!