dimarts, 9 de febrer del 2016

PB la Safor i PB Sang Culé de Xeraco organitzen viatge al FCB-Getafe el 12/13 de març


 VIATGE BARÇA- GETAFE 12-13 de març
Dissabte 12 de març:
6’30 h Eixida EN BUS des de l’estació de trens de Xeraco.
11’30 h Arribada a Barcelona i ocupació d’habitacions.
13’00 h Arribada a l’estadi i dinar lliure. Es recomana “El Rincón Manchego”, local gran a 10 minuts caminant de l’estadi. També es pot anar a ‘la Bolera”, situada al costat del Mini Estadi.
16’00 h Partit Barça- Getafe. Lliga de futbol 1a divisió.
19’00 h. Possibilitat de veure el Barça- Vilafranca de lliga d’hoquei patins de 1a divisió o de fer una volta lliure per Barcelona fins l’hora del sopar (qui no vinga a jugar al futbol)
20’00 h. Partit de futbol de veterans contra la penya Anguera de Barcelona (si tenim prou gent inscrita per jugar)
22’00 h. Sopar de germanor amb la Penya Anguera de Barcelona.
Nit a l’hotel Barcelona Gate de 4*. Per tornar per lliure a l’hotel cal dir que des de l’estació de tramvia de Palau Reial (en Diagonal, a prop del Camp Nou) al centre de Sant Joan Despí n’hi ha 20 minuts. Després l’hotel està a tres minuts caminant.
Diumenge 13 de març:
9’00 h eixida de l’hotel
10’00 h Visita a Montserrat on podreu escollir entre pujar i fer una caminada pels cims, una visita a la basílica, o al museu o baixar a la cova i fer ganeta i cames. Les activitats voluntàries no van incloses dins del preu (funicular o museu de Montserrat, la resta son gratuïtes).
13’00 h Final visita a Montserrat.
14’30 h Dinar en ruta (intentarem, si podem, fer una calçotada en algun lloc)
19’00 h aprox. Arribada a Xeraco
Preu:  115 euros penyistes- 130 euros no penyistes. En cas de voler una entrada millor a la que s’ofereix, el preu es veuria incrementat lleugerament. L’acceptació del viatge és l’acceptació del preu de tot el pack, independentment de no utilitzar hotel, entrada, bus o altres.
El preu inclou entrada general de futbol, bus, hotel Barcelona Gate  4*, desdejuni, entrades del hoquei patins per als qui vulguin i visita a Montserrat.
Preinscripcions a José Antonio 610293248. Quan siguem 30 preinscrits ell mateix us telefonarà per fer el pagament.
L’horari podria  veure’s modificat depenent de l’hora del partit de veterans i la visita a Montserrat també, en la remota possibilitat que el partit de veterans es fes diumenge al matí.
Quan féu la preinscripció especifiqueu si JUGAREU AL FUTBOL i si VOLEU ALGUNA ALTRA ENTRADA DIFERENT.