dilluns, 7 de setembre del 2015

PB Sant Marcel·lí: viatge FCB-Las Palmas i oferta tren

La penya Sant Marcel.lí de València ha arribat a un acord amb Renfe i ofereix la possibilitat de viatjar amb tren els dissabtes quan jugue el FCB a les 16 hores, aquest acord finalitzarà quan les obres que Adif preveu efectuar entre Barcelona i València s'acaben, açò no ocorrerà abans de finalització d'any segur. (Probablement tampoc durant la resta de temporada).
El preu del viatge, en Euromed o Talgo, anada + tornada és de 45 euros que com podeu comprovar representa un grandíssim estalvi. Quan es milloren les línies i modernitzen els trens ens pujaran el preu. Els horaris estan al cartell, i són eixida de Valéncia a les 8:22 arribada a Barcelona a les 11:41, tornada des de Barcelona a les 19:00 hores i a València a les 22:50
Des del Camp Nou a l'estació de Sants hi ha 22 minuts a peu, és la distància que hi ha des de l'Ajuntament de València a Mestalla. També està la línia 5 de metre per als que no vulguen caminar(3 parades). Crec que hi ha temps més que de sobres perquè si el partit finalitza a les 17:45 en hora i quart arribar a l'estació, consultaré si preferiu un horari més tardà d'eixida des de Barcelona als que feu el viatge.
Reserves: per correu electrònic a pbsanmarcelino@hotmail.com, indicant nom de la penya, persona de contacte, nombre de persones i telèfon mòbil, s'atendrà per estricte ordre d'arribada al correu fins a finalitzar la reserva. Als que entren els donaré el número de compte per a efectuar l'ingrés que serà efectiu abans d'una setmana del partit.
També dir-vos que he parlat amb un Pàrquing vigilat que hi ha enfront de l'estació Sorolla que es diu Low Cost i el dia en dissabte o diumenge està en 10 euros des de les 06 hores fins a les 24 de la nit.
Cada penya gestionarà el tema d'entrades.
Per a qualsevol dubte em podeu cridar a partir de les 18 hores
Francisco Palomares 651 033 166