dimarts, 29 de gener del 2013

PB Ribera Baixa: acte donació de sang, 4 febrer

Comunicació que ens fan arribar des de Sueca:
"La Penya Barcelonista  Ribera Baixa participarà el proper dia 4 de febrer a Sueca, en un acte de donació de sang dels seus associats. El que pretenem és col·laborar, fomentar i promoure entre altres objectius i finalitats la donació de sang, com un acte solidari de participació que beneficie el conjunt de la societat i, a més a més, potenciar els valors propis que el FCBarcelona defensa i difon, valors com la tolerància, el civisme, la solidaritat, la universalitat entre altres i  que a través de les seues penyes com ambaixadores del Club intentem demostrar des dels nostres àmbits d’actuació.
La donació de sang es realitzarà en el lloc habitual carrer Cullera núm. 15, a l´edifici del Consell Agrari Municipal, en horari de 17´00 hores  fins a les 20´30 hores.
Per impulsar i motivar els socis i sòcies i/o els seus familiars de la Penya Barcelonista Ribera Baixa, sortejarem entre tots els donants un viatge per a un partit de futbol al Camp Nou (segurament Barça-LLevant, del 21/04/2013), i una samarreta signada per tots el jugadors de la primera plantilla, i a més tots els que donen sang eixe dia seran obsequiats amb articles de promoció del FCBarcelona. Esperem que siga tot un èxit, esperem que els barcelonistes de la Ribera Baixa puguem donar eixa sang blaugrana que corre per les nostres venes i ajudar a les persones que ho necessiten.
Per més informació crideu a Ferran (606887209) o al correu electrònic. Moltes gràcies.
COL·LABOREU, PODRIEU NECESSITAR-HO"