dijous, 27 de setembre del 2012

Resum de l'Assemblea del 15 de setembre a València


El passat dissabte 15 de setembre es va constituir la Federació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta en una Assemblea Ordinària duta a terme al restaurant Zodiac i que comptava amb la penya amfitriona PB Cabanyal-Ciutat Jardí. La Junta Directiva provisional estarà composta per 14 persones que pertanyen a 13 penyes barcelonistes diferents, fins que el club convoqui eleccions a les diferents federacions de penyes. I hi va haver rècord d'assistència en una Assemblea amb un total de 39 penyes que van aprovar tots els punts que va suggerir Salva Torres i el vicepresident Miquel Gomis de la penya d'Ondara, per unanimitat excepte un parell d'abstencions. La penyes presents van ser la Safor, Albalat de la Ribera, Montaverner, Dénia, Xàbia, Gata, Alzira i Comarca, Ontinyent, Camp de Túria-Benissanó, Ondara, Teulada, Camp de Morvedre, Pedreguer, Alginet, Sueca-Ribera Baixa, El Verger, Massanassa, la Costera-Canals, Benissa, Alzira, Font de la Figuera, Gent Blaugrana de El Perelló, la Serrania, Antella, Cabanyal-Ciutat Jardí-Les Coves de Massamagrell, el Guerrer de Moixent, Jesús Pobre, Alfara del Patriarca, Rahal de Real, Vallbarça, Carlet, Llíria, Almussafes, el Paler-Alfarb, Bocairent, Llutxent al Vent, Catarroja i la recentment adherida a la Federació que pertanyia a Alacant, la PB de Pego.
L'Assemblea va transcórrer amb total normalitat, primer va donar la benvinguda el president de la penya amfitriona Angel Múrcia, aprovant-se l'acta de l'última assemblea posteriorment, i passant a la constitució de la Federació per a la qual es van aprovar els estatuts, la junta provisional i la comissió gestora. També van tenir el seu temps la PB d'Alzira i Comarca que van mostrar a l'Assemblea el trofeu guanyat en l'últim trofeu de penyes Joan Gamper de futbol 7 alevins. Amb el president Antoni Álvaro van sortir tres integrants de l'equip campió. Toño va agrair a totes les penyes el suport a l'equip representant de l'Agrupació, ara Federació, i especialment a Salva Torres la feina feta durant els dies del Gamper atenent a l'equip, a les penyes i a més assistint al Congrés Mundial de Penyes.
Finalment va prendre la paraula el delegat Salva Torres que va explicar a tots els presents alguns aspectes importants a tenir en compte per la nova normativa. A pregunta de la penya Massananssa sobre si les penyes haurien de pagar a la Federació una anualitat o una pertinença, Salva Torres va assegurar que mentre ell estigués al capdavant mai es cobraria quota alguna a les penyes, assegurant que tots els que estan al capdavant en la directiva ho fan només per valors i amor al club sense importar les petites despeses que puguin originar l'atenció a la penyes. Això va provocar un lleuger debat amb el president de la penya Camp de Morvedre, Enric Oliver que opinava que havia de cobrar una quota de despeses de telèfons, etc .., al que Torres va respondre que mai fan mal les despeses que formen part d'alguna cosa que es fa exclusivament fruit d'una passió i que si algú es presentés a les eleccions, les guanyés i cobrés aquestes quotes amb el consentiment de l'Assemblea ell ho respectaria, però amb aquesta direcció al front no es cobrarien quotes, la qual cosa va provocar una tancada ovació de la majoria dels assistents. Aquest va ser el punt àlgid de l'Assemblea que va concloure amb una paella per a tots els presents després de ser presentat el llibre Barça Etern, del periodista Toni Closa.
Cal destacar també el petit homenatge que va rebre en forma d'aplaudiments per tots els presents l'anterior president de l'Agrupació Ivan Magraner al qual van deixar la porta oberta de l'actual junta, la qual va haver de deixar per motius personals.