dilluns, 25 de juny del 2012

Assemblea final temporada: Teulada


Benvolgutas companys penyistes, us convoco a l'assemblea ordinària de final de temporada que tindrà lloc a la població de Teulada el divendres 6 de juliol a les 20'30 h, als Salons Canor de la mateixa localitat.
Cal esmentar també que la PB de Teulada aquell dia celebra el seu 20 aniversari, és per la qual cosa que en acabar l'Assemblea n'hi haurà un acte oficial, consistent en un sopar el preu del qual serà de 25 euros per als grans i 12 euros per als xiquets. Els representants de penyes que us vulgueu quedar al sopar haureu de posar-vos en contacte amb els mòbils 616 474 983 o be 659 030 825. Heu de confirmar l'assistència fins el dia 4 de juliol i fer l'ingrés previ al compte bancari de Rural Caixa 3082-1073- 17- 5231985424.
Ordre del dia:
-Benvinguda del president de la penya i de les autoritats locals
-Aprovació acta anterior
-Presentació equip de futbol 7 trofeu Joan Gàmper.
-Aprovació seu de la pròxima assemblea.
-Revisió de la valoració per punts. Propostes i rectificacions.
-Temes diversos
-Torn obert de paraula.
Per tal de no perjudicar als nostres companys de Teulada i que a les 22'30 puguin començar el sopar i els actes previstos per al seu 20 aniversari, us preguem puntualitat per poder tractar i aclarir tots els temes pendents. També us demano que tots aquells que m'heu fet aportacions per telèfon, en particular, l'assemblea és el lloc idoni per a que es facin aquestes aportacions i les posem tots en comú, en be de la contínua millora del nostre moviment.
Us adjunto l'acta de la darrera assemblea perquè la reviseu. 
Salutacions cordials 

Salva Torres i Domènech
Delegat Consell Consultiu FC Barcelona
Zona 20: València i Marina Alta