dimecres, 14 de desembre del 2011

Dinar i Mundialet de Clubs a la PB Teulada

Comunicació que ens envien des de Teulada:
"La Penya Blaugrana Teulada convida a tots els socis i penyistes que ho desitgen a gaudir d'un fantàstic dia de germanor barcelonista.
L'event tindrà lloc el proper diumenge, 18 de desembre del 2011, a la seu de la nostra penya, ubicada en l'Avinguda del Mediterrani de Teulada, a partir de les 11:00h.
Amb motiu de la final del Mundial de Clubs de la FIFA, que es jugarà al Japó en la data descrita anteriorment, la Penya Blaugrana cuinarà una paella (o més d'una, per suposat) per a tots els assistents a l'event, amb picadeta, beguda i cafè.
Una vegada acabem de dinar disposarem la nostra seu per a que tot aquell que ho desitge puga gaudir dels partits pel 3rt i 4rt lloc i la final d'aquesta copa, amb la nostra pantalla gegant, projector HD i so de 5.000W, que ens permetrà viure els partits de la millor forma possible.
En acabar aquests partits, s'organitzarà un campionat de futbolí, que també es celebrarà en la seu de la penya.
Tots aquells que vullguen acudir a l'event, bé al dinar de germanor entre penyes i simpatitzants culés, com al campionat de futbolí, heu de confirmar assistència o participació.
Per a més informació, podeu utilitzar qualsevol dels següents mitjans:
- enviar correu electrònic a jm_guitart81@hotmail.com
- enviar missatge privat en facebook
- cridar al telèfon mòbil 616 47 49 83
- posar-se en contacte amb qualsevol membre de la directiva de la penya.
Esperem la màxima participació per part de tots els nostres socis i altres penyistes.
Aficionat, no perdes l'oportunitat de gaudir d'una jornada de barcelonisme com aquesta i acudeix a qualsevol dels actes organitzats.
Una forta abraçada.
José Maria Guitart Cardona
President de la Penya Blaugrana Teulada"