dilluns, 20 de juny del 2011

Iniesta rep el premi UNESCO-VALLDIGNA al Monestir de la Valldigna

El passar diumenge 16 de juny Iniesta va estar a La Valldigna, i més en concret al Monestir de la Valldigna a Simat, rebent el premi UNESCO-VALLDIGNA. Molts penyistes de la PB de la Valldigna i seguidors barcelonistes no es van voler perdre detall de la visita d'Andrés Iniesta a les nostres terres, i van estar presents a l'acte podent veure de prop al crack blaugrana. A continuació podeu llegir la notícia que està publicada al diari Sport i que fa referència a l'entega d'aquest premi:
"La impecable trajectòria del manxec li han omplert de premis al llarg de la seva carrera. A més dels títols aconseguits a nivell col.lectiu i de les satisfaccions personals que la vida li ha brindat, Andrés Iniesta no para de rebre reconeixements gràcies a grans moments futbolístics, com per exemple, el gol que va marcar a la final del Mundial de Sud-àfrica 2010 que va suposar l'encumbramiento de la Roja.
En aquesta ocasió, el de Fuentealbilla ha estat guardonat amb el premi UNESCO-Valldigna Mediterrani en la cloenda del VII Fòrum celebrat al Monestir de Valldigna. El lema ha estat "La ciència i l'esport, passarel de la pau". Per això que un científic, Manuel Toharia, i un futbolista han estat els distingits. Fent gala de la seva humilitat, Iniesta no va dubtar a desplaçar-se a Simat de la Valldigna per recollir aquest premi.
"Ha estat un any molt bo, bonic i especial en el qual hem aconseguit molts títols i el que ve serà difícil de superar, però ho intentarem", va assegurar el manxec.
"És un exemple a seguir per ser un dels màxims representants actuals del joc net en l'esport, per la seva senzillesa i modèstia", va destacar Rafael Blasco, conseller de Solidaritat i Ciutadania. Ha remarcat que el jugador barcelonista es troba "en la cimera del seu àmbit professional: Iniesta és el saber de l'esport".
Blasco va voler recalcar que "és un dels espanyols més estimats i amb el seu talent, serenitat, humilitat i compromís amb els més desfavorits representa el millor de l'ésser humà".
Iniesta no va dubtar a sortir a la defensa del president del club, Sandro Rosell. "Cada un mira pels seus interessos i el nostre president vol el millor per a nosaltres i per això, li respecte, com ha de ser"."
Ací podreu veure la notícia a El Mundo Deportivo

8 comentaris:

PEPPRESIDENT ha dit...

Amb tots els meus respectes, trobe a faltar una mínima referència a la Penya de Tavernes, que segons tinc entés va col·laborar en este acte. Jo particularment no vaig poder anar, però llegint la notícia crec que m´haguera portat un gran fiasco, per la forma en què, pareix es va desenvolupar l'acte. Els polítics sí que ixen en la "foto", per a aprofitar-se del nostre gran futbolista, una pena, encara que el meu suport total des de la Penya d'Almusssafes a Iniesta per este premi tan merescut.

Cristian (Penya Vallbarça) ha dit...

Pep, els polítics no ens van voler fer partíceps de l'acte als de la Penya de La Valldigna, ni tan sols per uns minuts per poder-li fer entrega d'un present que pensavem donar-li.
Com que era un acte del jugador i no tenia res a veure el club, ens vam intentar posar en contacte amb el representant del jugador i els caps de comunicació que té Iniesta, i cap d'ells no es van dignar ni tan sols a respondre la sol·licitut. Així i tot els penyistes de la Penya Vallbarça i d'altres barcelonistes van estar allà per poder tenir de prop a Andrés Iniesta.

Anònim ha dit...

No tinc perquè dubtar de Cristian però si els fets es van desenvolupar tal com es diu i Iniesta era sabedor dels fets, per la part que em correspon, per a mi ha perdut tots els valors com Barcelonista i el considero un mercenari més del futbol. Pep Presidet si hi ha alguna paraula mal escrita m'ho fas saber ha tud hom. El Emili

Cristian (Penya Vallbarça) ha dit...

Emili que nosaltres li enviem comunicat al representant i cap de comunicació del jugador no vol dir que Iniesta estiga sabedor, perque aquestos tipos li passaran la informació que els vam escriure (o no) si volen, i si no volen, doncs això, Iniesta ni se n'adonarà. Perque el tios que porta l'Iniesta quan abans acaben algun acte d'aquest tipus millor per ells, menys treballaran. I això dels polítics si que és més greu, però d'això ja no ens sorprén res. Jo per la meua part no culpe el jugador, sinó polítics i cort d'honor d'Iniesta.

PEPPRESIDENT ha dit...

Home, Emili, si et fiques així, ja no et recriminaré mai més ( i que conste que ho faig per a que n´aprenguis com va dir Laporta ).
Ara, seriosament, crec que l´Acte sería bonic pero si els companys de La Valldigna no pogueren ni aproparse a Iniesta, ja em dirás, molt malament, encara que estic amb Cristian en quant a que el jugador no estaría al corrent de l´assumpte.
Bessets a tots i en especial a l´Emili, per cert ja tindrem dos o tres puntets més, O NO.

Anònim ha dit...

Crec que en el meu escrit ho dic clar si Iniesta ho sabia ................. aclarit el tema que són els mamons que té al voltant seu i polítics de turno.Mis punts se'ls cedeixo a Pep President, perquè a la Coordinadora que estic muntant no hi ha punts i pel que fa a corregir els meus errors li dono permís. El Emili. PD. Que estrany em fa que dijous no hagi escrit res

PEPPRESIDENT ha dit...

Emili, compta amb mí per lo de la Coordinadora ( no se de qué, pero es igual ). Avuí es dimecres, però com ara no hi ha fútbol, estic un poc aburrit.

PEP FOLCH

primitiu ha dit...

jo estige alli present a dos metres d'ell i entre blasco i els segurates el dullen al vol,despres dins del recinte i cuant ja avien entrat els acreditats la resta, que danse molts de simat fora,i al acabar l'acte pasaren a l'amarsera del monestir on sols entraven els convidats,axi que si algu te la samarreta signada es per mera cosidecia,savera pogut fer mes parlant en els politics locals pero ja ens avisaren que venia tipo mister marshal i a mes venia a titul personal i anivell de selecsio espayola res aveure an el barça.