divendres, 6 de maig del 2011

Diferents opcions pel dimecres 11 Maig, Partit contra el Llevant: PB l'Eliana, PB Ribera Baixa i PB Dènia

Us detallem els actes que la P.B. L'Eliana te previstos de cara al partit del proper dimecres 11 de maig entre el Llevant i el FC Barcelona
MIGDIA: Rebuda als membres de la PB L'Alcora (Castelló) i entrega d'obsequis
DINAR popular (gran torrà) al Poliesportiu Municipal de L'Eliana. Sorteig de motius de la Penya. Preu 12 € (copa inclosa)
VESPRADA: Anirem tots junts des de L'Eliana al Ciutat de València per animar al nostre equip.
NIT: Després del partit, i de no ocòrrer un daltabaix, celebració al Casal de la Penya Barcelonista L'Eliana (C/ Marques de Cáceres 34, L'Eliana) de la consecució del títol de lliga.
Aquells que estigueu interessats en el dinar, podeu contactar amb Carles al telèfon 600.500.185 o venir directament al Poliesportiu Municipal.
Una abraçada, Salut i VISCA EL BARÇA!

La PB Ribera Baixa ens comunica: HI HA AUTOBÚS GRATUÏT PER ASSISTIR AL CAMP DEL LLEVANT.
LLEVANT-BARÇA, dimecres11 DE MAIG EIXIDA 16H I EN EL LOCAL DE LA PENYA POSSIBLE FESTA PER CELEBRAR EL TÍTOL DE LLIGA.

La PB de Dènia ens comunica: Hem aconseguit mitjançant la directiva del Levante 55 entrades A 60€ al Gol Oriols i anem a omplir un autobús per a el partit de Lliga el proper dimecres. Encara ens queden unes 20 places. Preu entrada i viatge 70 euros socis (de qualsevol penya). L’autobús ixirà a les 16 hores de la plaça de autobuses de Dénia. Es pot considerar una aturada a Ondara en cas de que hi hagueren interesats en pujar-hi. Telf: 649462990
Gràcies i FORÇA BARÇA!!!!!!!