dissabte, 16 d’abril del 2011

PROGRAMA D’ACTES PER A LA FINAL DE COPA DEL REI 2011


PROGRAMA D’ACTES PER A LA FINAL DE COPA DEL REI 2011
Dimarts 19 d’abril de 2011:
20’30 h.- Recepció per part de les penyes barcelonistes i del president d’ACPV, Eliseu Climent, dels directius del FC Barcelona. A l’Edifici Octubre, seu d’ACPV situada al carrer Sant Ferran 12 (darrere de la plaça de l’Ajuntament anant cap al Mercat Central)
21’00 h.- Col·loqui- xerrada a la sala d’actes de l’Edifici.
22’00 h.- Refrigeri i vi d’honor al bar d’Octubre. Confirmeu assistència al telèfon de Josep Folch 626 31 43 67
23’00 h.- A l’hotel Silken Puerta de Valencia, carrer Cardenal Benlloch 28 programa de Catalunya Ràdio: El club de la mitjanit”. Per assistir cal estar a l’hotel a les 22’45 h. Heu de comunicar al Delegat, Salva Torres, aquells que assistireu per a que ho comuniqui a l’emissora.
Dimecres 20 d’abril de 2011:
14’30.- Dinar paella al restaurant Zodiac, avinguda de la Plata 79. Als que vingueu en cotxes o autocars podeu aparcar a la zona del Pavelló de la Font de Sant Lluís (pavelló del Power Electronics València), Avinguda Hermanos Maristas. El preu del dinar serà de 11 euros i l’ingrès l’haureu de fer al número de compte 2091/ 0653/ 56/ 3000003797 (Caixa Galícia) de la penya Ciutat Jardí – El Cabanyal. Les places del dinar seran limitades a causa de la negativa de l’Ajuntament de València a donar els permisos pertinents a la PB Ciutat Jardí- Cabanyal per organitzar-ho al jardí de davant de la seva penya.
El lloc on se celebrarà el dinar és molt a prop caminant de la Ciutat de les Arts i les Ciències per tant, si arribeu d’hora, podeu fer una visita fins l’hora del dinar i aparcar cotxes i autocars tranquil·lament al pàrquing i voltants del pavelló.
En acabar el dinar podreu anar amb els autocars a la zona fans del Barça i acabar de gaudir del prepartit
A tots aquells que no tingueu entrada a Mestalla us proposem dues opcions molt interessants per veure el partit:
1.- A la penya Ciutat Jardí- El Cabanyal, carrer Floresta 25 baix, de València (a 10 minuts caminant de Mestalla). Si voleu menjar alguna cosa allí durant el partit, telefoneu al seu president Àngel Múrcia 676 07 88 43, per a que faci previsió.
2.- A tots els barcelonistes que viviu al sud de la província de València o a aquells que voleu eixir de la capital, a 50 km de València, al costat del centre comercial Plaza Mayor de Gandia, la carpa Firagandia, la PB la Safor organitza el punt més important de retrobament de més de 1000 barcelonistes que podran disfrutar des de les 19’00 h de jocs per als xiquets, sorteig de regals amb el patrocini del diari Sport i la visualització en pantalla de 4x5 m d’Alta Definició del partit de la final. Només aquells que compreu les entrades anticipades de 5 euros tindreu un entrepà per sopar inclòs en el preu. A la carpa se serviran begudes i altres. Els tickets els podeu adquirir als punts de venda que indica els cartells. Per a més informació podeu adreçar-vos al telèfon 677 147 293. Al costat hi ha un gran pàrquing gratuït.
3- A l'Eliana: A continuació detallem els actes que la P.B. L'Eliana durà a terme per celebrar la final de Copa.
MATÍ: ESMORZAR popular al Poliesportiu Municipal de L'Eliana. Sorteig de Samarretes de la Penya. Preu 5 €
MIGDIA: DINAR a València, al Restaurant BRASSA BLANCA, Avda. Catalunya S/N (davant escola Ausias Marc) 46021 València
Després de dinar, passarem per les carpes blaugranes próximes a l'Estadi de Mestalla, i d'allà anirem a donar suport al nostre equip.
NIT: Durant el partit, tots aquells que no tinguen entrada podran gaudir del partit en les 3 pantalles que tenim al nostre local.
MATINADA: En cas de victòria blaugrana, festa al Casal de la Penya Barcelonista L'Eliana (C/ Marques de Cáceres 34, L'Eliana) fins ben entrada la matinada.
Aquells que estigueu interessats en el dinar, podeu contactar amb Carles al telèfon 600.500.185


MENÚ DEL DINAR DE VALÈNCIA
Entrants
Amanides
Paella amb abundància
Postre
Vi, cervesa, begudes, cafè i algun xupito
11 euros
Ingrés al número de compte especificant la penya o la persona
2091/ 0653/ 56/ 3000003797 (Caixa Galícia), penya Ciutat Jardí- Cabanyal

1 comentari:

PEPPRESIDENT ha dit...

Des-de la Penya d´Almussafes, animem a totes les penyes a participar en totes les activitats programades, Es vegem el dimarts i dimecres.

PEP FOLCH