dimecres, 24 de novembre del 2010

Paella pel 28 de novembre a Almussafes

Des de la Penya Barcelonista d'Almussafes, ens comuniquen:
"A totes les penyes: Pel proper diumenge 28 de novembre, i coincidint amb la prèvia del partit del "clàssic", des de la Penya d'Almussafes, hem organitzat un matx de futbol sala entre els penyistes, a les 12h al Pavelló Municipal d'Esports, i posteriorment, un dinar de germanor a la seu de la Penya (carrer Atarazanas s/n). El preu del dinar per comensal, serà de 6 € pels penyístes i 10 als no penyístes (inclou: paella, beguda i café), i al mateix pot assistir tot aquell que ho desitge de les demés penyes amb la condició d'avisar a molt tardar, dissabte 27 a migdia, als telefons 626314367 (Pep Folch), o 615928867 (Ivan Magraner), o l'adreça electrònica pbalmussafes@gmail.com. "

2 comentaris:

benicasim ha dit...

si la paella la fa pepe folch que deu mos pille confesats(guardeume un plat.el emili

Anònim ha dit...

La veritat es que estaba pensant en cuinarla jo, es a dir Pepe Folch, però com que avans tenim partit de futbet, no tindré temps i a mí la bona cuina m´agrada sen-se presa.
De tota manera, si vens el teu plat va al meu compte. T´espere, el dinar será a les 15,00 hòres i el partit a les 12,00, entre els dos "events" farem unes cerveses a la Penya.
PEP FOLCH