dimarts, 17 d’agost del 2010

L'equip de Futbol 7 de la Penya Barcelonista d'Alzira campions del torneig de futbol 7

Benvolguts companys penyístics,
Un any més, s'ha disputat a Barcelona i coincidint amb el Trofeu Joan Gamper, el Torneig Internacional de Futbol 7 de Penyes Barcelonistes Joan Gamper.
Aquest any, la novetat ha estat que el torneig s'ha celebrat a la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí, i les semifinals i les finals a l'estadi del FC Barcelona, al Camp Nou.
És per a mí un plaer comunicar-vos, que un any més, l'equip de la Penya Barcelonista d'Alzira i Comarca, dirigit pel nostre amic i company Tonyo, ha disputat el torneig a la categoría Aleví, i de nou, ha estat capaç de lluitar fins al final i emportar-se cap a les terres valencianes el trofeu de CAMPIONS, revalidant el títol aconseguit l'any anterior.
M'agradaría aprofitar aquestes línees per felicitar a Tonyo i tot el seu equip, per fer possible el somni dels xiquets que formen l'equip i donar-los l'oportunitat
de conèixer de més a prop que és el Barça i el que significa per tots nosaltres.
Tampoc vull oblidar-me'n dels pares, que día a día han lluitat i han donat el seu suport, i com no, dels col·laboradors, siguin particulars o empresses que també han recolzat el projecte. Finalment, també felicitar a les Penyes Barcelonistes que formen l'Agrupació que de nou, han col·laborat desinteressadament amb la Penya alzirenca.
Enhorabona a la Penya Barcelonista d'Alzira i Comarca!! Moltes felicitats Tonyo!!

Juan J. Magraner i Piles, "Ivan"
- President -
Agrupació de Penyes Barcelonistes de les Comarques de València i Marina Alta

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabóna, campions, i quina calor que feia, es de agrair l´esforç sobre tots dels xiquets ( per cert, molt bons tots ) i de Tonyo, ajudants i pares i mares. també, com no, als colaboradors en la part económica. Mereixen el nostre reconeixement, sen-se oblidarse del nostre Representant en el Consell Consiltiu Salva Torres que ha estat al costat de tots a la seva estancia a Barcelona.

Molt bona representació.

PEP FOLCH- ALMUSSAFES